Fira alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en viktig dag för många kärlekspar jorden runt. För att fira dagen väljer många att slå på stort och äta middag på restaurang, resa eller gå på bio. Men det går också att fira hemma tillsammans, vid en mysig middag med tända ljus och rätt musik.

Att hitta rätt alla hjärtans dag present kan vara svårt, men det underlättar att besöka en butik som har ett stort utbud inom många olika kategorier. Hos Partykungen hittar du nallar, spel och gosedjur som gör hemmakvällen både mysig och spännande. Du kan som alla hjärtans dag present välja ett fonduekit, fluffiga handbojor eller en gigantisk diamantring.

Rätt musik för kvällen

Om du och din älskade båda gillar indiemusik kan ni i förväg bestämma en spellista till er romantiska stund. Indiemusiken fick sitt namn under sjuttiotalet då många oberoende skivbolag fick fäste på marknaden, där de publicerade originell rock och pop som de större skivbolagen inte ville ge ut. Med tiden har indie blivit en egen musikgenre, vilket har inspirerat många nya klädstilar och subkulturer.

För en romantisk afton kan indiepop vara ett bra val, med sina melodiösa och lugna harmonier. Välkända indeband är Blur och Oasis, som har hämtat sin inspiration från äldre band som The Kinks och Beatles. Blur och Oasis växte under nittiotalet fram att bli de mest framgångsrika från Storbritannien, och gick därmed utanför indies traditionella definition som alternativ musik.

Romantisk middag

Maten är en väldigt viktig del av högtiden alla hjärtans dag. Vad som anses som den mest romantiska maträtten varierar dock mycket starkt från person till person, där individuella preferenser, allergier och ekonomi ofta får styra valet. Under en romantisk kväll är det bäst att slå till med tre rätters middag, för att fira kärleken och ha en lång och mysig stund tillsammans. En het chokladmousse lägger grunden för en lyckad avslutning på kvällen.

Related Posts

About The Author

_

mts_newsonline